Eminente Reserva de Cuba 0,7l
Eminente Reserva de Cuba 0,7l
23 990 Ft
Egységár: 34 271 Ft / l

Eminente Reserva de Cuba 0,7l

  • Cikkszám: 606505
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
23 990 Ft
Egységár: 34 271 Ft / l

Az Eminente a XIX. századi kubai rum újjászületését testesíti meg, amelyet César Martí, a sziget legfiatalabb Maestro Ronero-a (rummester) dolgozott ki, és legalább 7 évig fehér tölgyfahordókban érlelték.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A legfiatalabb kubai Maestro Ronero végeláthatatlan cukornádföldeken nőtt fel, nagyszüleitől és anyai családjától tanulta mesterségét, akik a cukoriparban dolgozva generációk tudását adták át neki. César Martí karrierjét a legmagasabb minőségű kubai rum elérésének szentelte. Martí nemcsak Kuba legfiatalabb Maestro Ronerója lett, de ezt a státuszt mindössze kilenc év alatt érte el, ami a mai napig páratlan teljesítmény.

Részletes leírás

A helyiek által ‘Isla del Cocodrilo’-nak (Krokodil-szigetnek) nevezett, vad trópusi sziget szülötteként az Eminente a kubai rumok új vonalát képviseli.Ennek a különleges, alakjában az őshonos krokodilra emlékeztető szigetnek a szívében készül az Emimente, mely az egyik legújabb kubai rum. A legfiatalabb kubai rum mester (Maestro Ronero) César Martí által megálmodott gazdag és testes rum a 19. századi kubai cukornád eaux-de-vie komplexitásából merít inspirációt. Tökéletes magában kortyolgatva, egy nagy jégkockára töltve vagy kedvenc koktélunk részeként. Az Eminente Reserva a tradicionális, könnyed kubai rum esztétikájával rendelkezik, kiegészítve a legrégebbi rumok mélységével és összetettségével. Kuba középső partjainál fekvő szigeten termesztett cukornádmelaszból készült. Először 75%-os alkoholfokra desztillálják, majd házasítják a ház gyűjteményéből származó különféle érlelt szeszekkel (aguardiente). Az érlelés fehér ex-whisky tölgyfahordóban történik, minimum hét éven keresztül.

Teljes leírás