Eminente Reserva de Cuba 0,7l
Eminente Reserva de Cuba 0,7l
25 790 Ft
Egységár: 36 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Eminente Reserva de Cuba 0,7l

  • Cikkszám: 606505
25 790 Ft
Egységár: 36 843 Ft / l

Az Eminente a XIX. századi kubai rum újjászületését testesíti meg, amelyet César Martí, a sziget legfiatalabb Maestro Ronero-a (rummester) dolgozott ki, és legalább 7 évig fehér tölgyfahordókban érlelték.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A legfiatalabb kubai Maestro Ronero végeláthatatlan cukornádföldeken nőtt fel, nagyszüleitől és anyai családjától tanulta mesterségét, akik a cukoriparban dolgozva generációk tudását adták át neki. César Martí karrierjét a legmagasabb minőségű kubai rum elérésének szentelte. Martí nemcsak Kuba legfiatalabb Maestro Ronerója lett, de ezt a státuszt mindössze kilenc év alatt érte el, ami a mai napig páratlan teljesítmény.

Részletes leírás

A helyiek által ‘Isla del Cocodrilo’-nak (Krokodil-szigetnek)
nevezett, vad trópusi sziget szülötteként az Eminente a
kubai rumok új vonalát képviseli.Ennek a különleges, alakjában az őshonos krokodilra emlékeztető szigetnek a szívében készül az Emimente,
mely az egyik legújabb kubai rum. A legfiatalabb kubai rum mester (Maestro Ronero) César Martí által megálmodott gazdag és testes rum a 19. századi kubai cukornád eaux-de-vie komplexitásából merít inspirációt.
Tökéletes magában kortyolgatva, egy nagy jégkockára töltve vagy kedvenc koktélunk részeként. Az Eminente Reserva a tradicionális, könnyed kubai rum esztétikájával rendelkezik, kiegészítve a legrégebbi rumok mélységével és összetettségével. Kuba középső partjainál fekvő szigeten termesztett cukornádmelaszból készült. Először 75%-os alkoholfokra
desztillálják, majd házasítják a ház gyűjteményéből származó különféle érlelt szeszekkel (aguardiente). Az érlelés fehér ex-whisky tölgyfahordóban történik, minimum hét éven keresztül.

Teljes leírás