Plantation O.F.T.D Rum 0,7l
Plantation O.F.T.D Rum 0,7l
12 090 Ft
Egységár: 17 272 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Plantation O.F.T.D Rum 0,7l

  • Cikkszám: 605456
12 090 Ft
Egységár: 17 272 Ft / l

O.F.T.D. rum kategória: hivatalosan az Old Fashioned Traditional Dark rövidítése. Az Overproof a magas alkoholtartalmat jelzi, ami ebben az esetben 69%-os értéket mutat.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1989-ben Alexander Gabriel felfedezi a Maison Ferrandot, a Cognac régió egyik legrégebbi szeszesital-márkáját. A Ház hírneve vitathatatlan, de az eladások elmaradnak. Alexandre Gabriel belemerül a konyakgyártás részleteibe és mesterségébe. Az utazást a szenvedélyt követi, és hamarosan Alexandre Gabriel egy ugyanilyen szenvedélyes partnerekből álló dedikált disztribúciós hálózatot hoz létre. Értékeire és a Ház jövőképére épít. Húsz évvel később alapító csapatának nagy része még mindig együtt van. Az 1990-es években Alexandre Gabriel átfésüli a Karib-tengert, hogy a régió legjobb rumjait keresse. Megszületik az ültetvény: kézműves rumválaszték a trópusok nagy terroirjairól. Tizenöt év elhivatott rumkészítéssel később, 2012-ben Alexandre elnyerte az Év Mester Rumkeverőjét a Golden Rum Barrel Awards díjátadón, és az Amerikai Lepárló Intézet az év lepárlójának választotta. Ma Alexandre Gabriel, a Maison Ferrand elnöke és tulajdonosa dicséretben részesült az egész kategóriában és iparágban. Három fő szeszesitalra összpontosítva, amelyek a Maison Ferrand szenvedélyét és vízióját képviselik: Ferrand Cognac, Citadelle Gin és Plantation Rum: autentikus szeszesitalok, amelyek kifejezik az őket alkotó egyedi terroirokat.

Részletes leírás

Illatában intenzíven érződik a kávé, a narancs, a szilva és a szarvasgomba. A szájpadláson robban a karamell, a csokoládé és a vanília majd szépen megjelenik a fahéj, a mazsola, a szerecsendió, valamint némi melasz és füstösség. A lecsengés hosszú csokoládéval, karamellel és szegfűszeggel megspékelve..

Teljes leírás