Rum Nation Demerara Solera N. 14 0,7l
Rum Nation Demerara Solera N. 14 0,7l
17 890 Ft
Egységár: 25 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rum Nation Demerara Solera N. 14 0,7l

  • Cikkszám: 605973
17 890 Ft
Egységár: 25 557 Ft / l

A Rum Nation Demerara Solera N° 14 cukornádmelaszból született Brit Guyanában, különféle évjáratok keverékeként, rézlepárlókból (hogy testes legyen) és oszloplepárlókból (a ropogós ihatóság és a könnyebb gerinc miatt). A fő érlelés ex-Bourbon amerikai tölgyfahordókban történik a krémes édesség érdekében, majd a 12 hónapos  friss sherry hordó (Pedro Ximenez és Oloroso) fokozza fűszeres jellegét. Végül kis százalékban nagyon régi Enmore rumot adnak a keverékhez a további összetettség és „sötét” karakter érdekében.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Rum Nation-t (alapító atyja), Fabio Rossi hozta létre. Számos utazása során válogatott rumos hordókat keresett a világ minden tájáról és még 1999-ben palackozta a legelső Rum Nation -t. Az általa választott különféle hordók sokfélesége és a földrajzi stílusok közötti óriási különbségek, mindegyik stílushoz egyedi megközelítést igényeltek  – egy márka alá csatlakozva. Ez lett filozófiájuk sarokköve akkoriban, és ez a filozófiájuk ma is – hogy csatlakozzanak a különböző nemzetek legjobb rumjainak válogatásához  – a Rum Nation-hoz.

Részletes leírás

Megjelenés: Sötét borostyán. Illat: Sötét, nagyon észteres (erjesztett gyümölcs), kóla, mirtusz és bergamott tea jegyekkel. Íz: viszkózus cukornádmelasz, étcsokoládé, kávé, szárított mazsola és enyhén pirított, kesernyés háttér, amely gyógynövényes jegyeket (fekete tea és enciángyökér) sejtet. Lecsengés: Végtelen összjáték a gyógynövényes keserű karakter és a cukros édesség között. Végső soron édes, szinte szirupos és enyhén boros, mint a vermut.

Teljes leírás