Rum Nation Panama 10 éves 0,7l
Rum Nation Panama 10 éves 0,7l
17 590 Ft
Egységár: 25 129 Ft / l

Rum Nation Panama 10 éves 0,7l

  • Cikkszám: 606794
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
17 590 Ft
Egységár: 25 129 Ft / l

A leghíresebb panamai lepárlóüzemben, hagyományos recept szerint készült, különösen friss és könnyű rum, a tipikusan könnyed latin stílusban.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Rum Nation-t (alapító atyja), Fabio Rossi hozta létre. Számos utazása során válogatott rumos hordókat keresett a világ minden tájáról és még 1999-ben palackozta a legelső Rum Nation -t. Az általa választott különféle hordók sokfélesége és a földrajzi stílusok közötti óriási különbségek, mindegyik stílushoz egyedi megközelítést igényeltek – egy márka alá csatlakozva. Ez lett filozófiájuk sarokköve akkoriban, és ez a filozófiájuk ma is – hogy csatlakozzanak a különböző nemzetek legjobb rumjainak válogatásához – a Rum Nation-hoz.

Részletes leírás

A legédesebb melasz oszlopos lepárlása és a bourbon hordókban történő érlelés különösen illatos és kellemes aromát eredményez, a napon szárított mazsolára és csokoládéra emlékeztető jegyekkel. Könnyedségének, finom édességének, tiszta ízének és lágyságának köszönhetően nemcsak a hagyományos koktélokba való felhasználásra, hanem tisztán vagy jég hozzáadásával történő fogyasztásra is tökéletes.

Teljes leírás