Rum Nation Panama  21 év 0,7l
Rum Nation Panama 21 év 0,7l
46 690 Ft
Egységár: 66 700 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rum Nation Panama 21 év 0,7l

  • Cikkszám: 604607
46 690 Ft
Egységár: 66 700 Ft / l

A Rum Nation Panama 21 years – Decanter Black egy blend, amelyet Panama legjobb szeszfőzdéjének szakértő kezei hoztak létre. Cukornádmelaszból készül, folyamatos oszlopos lepárlóban desztillálják és helyben, amerikai tölgyfahordókban (Quercus alba) érlelik legalább 21 évig. Keverési receptje, amely nagy százalékban tartalmaz még régebbi rumokat, hogy karaktert és összetettséget adjon, több évtizedes hagyomány és kísérletezés csúcsa – Elegancia, sűrű édesség és szárított gyümölcsök… A tökéletes deluxe vacsora utáni rum.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Rum Nation-t (alapító atyja), Fabio Rossi hozta létre. Számos utazása során válogatott rumos hordókat keresett a világ minden tájáról és még 1999-ben palackozta a legelső Rum Nation -t. Az általa választott különféle hordók sokfélesége és a földrajzi stílusok közötti óriási különbségek, mindegyik stílushoz egyedi megközelítést igényeltek  – egy márka alá csatlakozva. Ez lett filozófiájuk sarokköve akkoriban, és ez a filozófiájuk ma is – hogy csatlakozzanak a különböző nemzetek legjobb rumjainak válogatásához  – a Rum Nation-hoz.

Részletes leírás

Megjelenés: Sötét borostyán, majdnem narancssárga. Illat: Mély, sötét, nagyon mazsolás és trópusi gyümölcsökben gazdag. A barna nádcukor íze összetéveszthetetlen. Észrevehető egy tölgyes árnyalat, majd a datolya és a dohány. Íz: Telt, gazdag, édes és mézes, szárított fügével és datolyával. Fahéj, bors, fekete tea és kávé. Az édes profilt szegfűszeg, bors és gyógynövények árnyalatai egészítik ki. Intenzív ízérzetű rum.

Teljes leírás