Részletes leírás
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az alábbi szavatossági idővel rendelkező 2025.06.13-i és 2025.08.10-i Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Luigi Guffanti 1876-ban kezdett Gorgonzola sajtot fűszerezni. Egy megérzésre hagyatkozva megvásárolt egy elhagyott ezüstbányát Valgannában, Varese tartományban. A bánya egész évben állandó hőmérsékletű és páratartalmú, így a sajtok olyan ideálisan és jól értek, hogy Luigi hamar sarokba tudta szorítani a piacot.
Bivalytej, tejkultúra, oltóenzim,só.
bivaly tej
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!