Részletes leírás
A Miller’s Water egy új tengeri algás recepttel izgalmas kontrasztot teremt. Villámgyorsan, lángon sütve, hogy ropogós legyen a végeredmény.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Tengeri algás kekszek sajtokhoz, pástétomokhoz és mártogatósokhoz.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angliai Ashbourne-ben! A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti-recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.
Búzaliszt (búzaliszt, kalcium, vas, niacin, tiamin), író (tej), vaj (12%) (tej, só), autolizált élesztő, kristályos tengeri só, szárított tengeri moszatpor (3%), szárított spenótpor, Szárított spenót pehely, tengeri só, szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt szerecsendió.
Dió, búzaliszt, tej.
A Miller’s Water egy új tengeri algás recepttel izgalmas kontrasztot teremt. Villámgyorsan, lángon sütve, hogy ropogós legyen a végeredmény.