Részletes leírás
A borsos mártással készült steak az éttermekben mindig kedvelt fogás, melyet könnyen otthon is elkészíthet ezzel a különleges szósszal.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Tört borsból készült fantasztikus illatú és aromájú mártás.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok, terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, illetve halakból.
Víz, módosított kukorica keményítő, tejszín (creme fraiche), vaj, módosított vodka, napraforgó olaj, természetes aromák (búza, szója), bors 1,11%, só, laktóz, sütőpor (emulgeáló: E450i, savszabályozó: E500ii, búzaliszt és -keményítő, tejfehérje
tejszín, tej, vaj, vodka, tejfehérje,szója, glutén
A borsos mártással készült steak az éttermekben mindig kedvelt fogás, melyet könnyen otthon is elkészíthet ezzel a különleges szósszal.