Részletes leírás
Antipasti tálakból kihagyhatatlan. Fügével, friss kovászos kenyérrel és pár csepp érlelt balzsamecettel az igazi!

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Legalább 24 hónapig érlelt pármai sonka. A múlt ízeit idézi, amikor a régi parasztházak árkádjai alatt érlelték a sonkákat.
A közel három évszázados múltra visszatekintő olasz Devodier Prosciutti cég több mint 50 éve készíti prémium minőségű sonkáit, 1963-ban alapítója volt a Pármai Sonka Konzorciumnak. A Devodier nem egyszerűen egy cég, a Devodier egy család: generációkon át azon dolgoznak, hogy minden egyes termékük ízletes remekművé váljon. A technológia, az éghajlat, az alapanyagok és a tapasztalat alapvetően fontos, de ami minden terméküket jellemez: az olasz sonkakészítés hagyományának őrzése és tisztelete.
Olasz sertéshús, só.
Antipasti tálakból kihagyhatatlan. Fügével, friss kovászos kenyérrel és pár csepp érlelt balzsamecettel az igazi!