Részletes leírás
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Tengeri sóból, fokhagymából és fehérborsból készült fűszersó, mellyel tökéletes steakvaj készíthető: csak keverjük össze szobahőmérlééékletű vajjal, hagyjuk állni egy órát a hűtőben, majd kenjük rá a grillezendő ételre. Rendkívül finom ízt ad főtt krumplinak és tésztáknak is.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A német Ankerkraut cég a kézműves technológiával készült fűszerek, fűszerkeverékek és pácok kiemelkedő szállítója Európa-szerte. Az alapítók, Anne és Stefan Lemcke számára a finom ételek titka a részletekben rejlik, hitvallásuk szerint egyedülálló fűszerkeverékeik két legfontosabb összetevője a szeretet és a törődés. Kínálatukban a klasszikusok, például oregánó, paprika és curry mellett különleges sók, egyedi borsmenta kombinációk és fantasztikus pácok is megtalálhatók. Termékeik adalékanyagok, tartósítószerek és ízfokozók nélkül készülnek, így a vásárlók olyan friss fűszerekhez juthatnak, amelyek tökéletes élményt nyújtanak.
Tengeri só, fehérbors, fokhagyma.
Nyomokban mustárt és zellert tartalmazhat.
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.