TartufL sale tartufo nero Aestivum 90g
Tartuflanghe fekete szarvasgombás só (Tuber Aestivum) 100g
7 599 Ft
Egységár: 75 990 Ft / kg

Tartuflanghe fekete szarvasgombás só (Tuber Aestivum) 100g

  • Cikkszám: 989911
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
7 599 Ft
Egységár: 75 990 Ft / kg
Fekete szarvasgombás fűszersó.
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A szarvasgombás só igen különleges termék. Illata, és íze is annyira intenzív, hogy még lezárt üvegben is illatozik. Bármilyen étel megbolondítására alkalmas, ezzel maradandó élményt okozva megkóstolóinak. Még intenzívebb, mint a fehér szarvasgombás változata. A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.

Összetevők

Guerande-i só 98% (Atlanti-óceán, Franciaország), fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 1% (egyenértékű 5% friss szarvasgombával), aroma.

Részletes leírás

A szarvasgombás só igen különleges termék. Illata, és íze is annyira intenzív, hogy még lezárt üvegben is illatozik. Bármilyen étel megbolondítására alkalmas, ezzel maradandó élményt okozva megkóstolóinak. Még intenzívebb, mint a fehér szarvasgombás változata.
Teljes leírás