Részletes leírás
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.
Tengeri sóból, fokhagymából és fehérborsból készült fűszersó, mellyel tökéletes steakvaj készíthető: csak keverjük össze szobahőmérlééékletű vajjal, hagyjuk állni egy órát a hűtőben, majd kenjük rá a grillezendő ételre. Rendkívül finom ízt ad főtt krumplinak és tésztáknak is.
A német Ankerkraut cég a kézműves technológiával készült fűszerek, fűszerkeverékek és pácok kiemelkedő szállítója Európa-szerte. Az alapítók, Anne és Stefan Lemcke számára a finom ételek titka a részletekben rejlik, hitvallásuk szerint egyedülálló fűszerkeverékeik két legfontosabb összetevője a szeretet és a törődés. Kínálatukban a klasszikusok, például oregánó, paprika és curry mellett különleges sók, egyedi borsmenta kombinációk és fantasztikus pácok is megtalálhatók. Termékeik adalékanyagok, tartósítószerek és ízfokozók nélkül készülnek, így a vásárlók olyan friss fűszerekhez juthatnak, amelyek tökéletes élményt nyújtanak.
Tengeri só, fehérbors, fokhagyma.
Nyomokban mustárt és zellert tartalmazhat.
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!