IT Mini Involtini allo Speck 1kg/0,74kg TUR
Turchet Mini Involtini alla Speck - Speck sonka tekercsek sajttal töltve
15 990 Ft / kg
Egységár: 15 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet Mini Involtini alla Speck - Speck sonka tekercsek sajttal töltve

  • Cikkszám: 008194
2 398 Ft
Egységár: 15 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Speck sonka tekercsek tehéntejből készült sajtkrémmel töltve.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

sajt 49% (tehéntej, oltó, tejenzimek, só, tartósító: kálium szorbát), speck 25% (sertéshús, glükóz, aromák, fűszerek, tartósítók E250, E251), napraforgó olaj, tartósítók E325, E262.

Allergének

sajt,tehéntej, tejenzimek