Részletes leírás
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Hamisítatlan spanyol sonka kimondottan csak gabonával etetett ibériai sertésből.
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
sertéshús, só, cukor, tartósítók (E-252, E-250), antioxidánsok (E-331iii, E-301).
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.