Részletes leírás
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Hamisítatlan spanyol sonka kimondottan csak gabonával etetett ibériai sertésből.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
sertéshús, só, cukor, tartósítók (E-252, E-250), antioxidánsok (E-331iii, E-301).
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.