Részletes leírás
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Hamisítatlan spanyol sonka kimondottan csak gabonával etetett ibériai sertésből.
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
sertéshús, só, cukor, tartósítók (E-252, E-250), antioxidánsok (E-331iii, E-301).
Az Iberico sonka - más néven Pata Negra egy Spanyolországban készített sonkafajta. A legjobb ibériai sonkát az ibériai mangalica húsából készítik.