First Flower Power NEIPA 0,33l
First Flower Power NEIPA 0,33l
945 Ft
Egységár: 2 864 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

First Flower Power NEIPA 0,33l

  • Cikkszám: 605593
945 Ft
Egységár: 2 864 Ft / l

Ötféle komlóval fűszerezett, virágos illatbombájú, sűrű, gyümölcslészerűen átlátszatlan New England IPA. A 2019-es Belvárosi Fesztiválra a fesztivál résztvevőinek kérése alapján készült – és a sikerek után egyértelműen állandó sörükké vált.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A FIRST-öt Kurucz Geri és Dani alapították 2016-ban, Budapesten - egy régi romos papírgyár épületet alakították át egy modern, laza, igazi 21. századi sörfőzdévé és a hozzá kapcsolódó Taproommá. Évek óta dolgoznak a szórakoztató- és zeneiparban, ahol megszállottan szolgáltatnak vendégeiknek új és felejthetetlen élményeket. Miután éveken keresztül szerveztek sörfesztiválokat és járták a világot, hogy a lehető legtöbbet tanulhassanak a kraftsörök világáról, felismerték: itt az ideje elhozni Budapestre is a taproom életérzést - és megmutatni, hogy a sörfogyasztás is lehet igazi élmény.

Részletes leírás

Extra virágos, gyümölcsös aromájú, igéző IPA-ra vágytatok – hát íme! A ’19-es Belvárosi Sörfesztivál résztvevőivel közös recept egy frissítő, baracklészínű New England IPA-ban testesült meg. Ezt a megbabonázó gyümölcsaromát frissítették fel: immár ötféle komlóval (Warrior, Citra, Simcoe, Mosaic, Equanot), hatalmas mennyiségű hidegkomlóval tolták meg, hogy egész évben fantasztikus kísérő legyen. Figyelem! Fogyasztása nyugalmat és szeretetet sugároz!

Teljes leírás