Antonio Mattei 1858-ban alapította cégét Pratoban, a hagyományos „Biscotti di Prato” mandulás sütemények szülővárosában. Az egyedi recept alapján készített édességek azonnal népszerűek lettek, sőt rangos díjakat is nyertek. Antonio Mattei cégét ma már a Pandolfini család irányítja, akik továbbviszik a tradícionális mandulás kekszek készítésének hagyományát. Sikereiket, törekvésüket mi sem bizonytja jobban, mint a tény, hogy termékeik a mai napig megőrizték az az eredeti házi sütemények fantasztikus ízét és illatát.
Összetevők
búzaliszt, extra szűz olívaolaj 24%, tengeri só, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt.) 3%, térfogatnövelő szer: E503ii, aroma. Nyomokban tojást, tejet (vajat), szóját és csonthéjasokat tartalmazhat.
Allergének
búzaliszt
Részletes leírás
Francesco Pandolfini Deseo kekszei régi, kipróbált családi recept szerint készülnek - mindenki örömére!