Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot, házias jelleget ad a tésztának. A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
Összetevők
Úraőrölt durumbúza búzadara 65%, újraőrölt teljes durumbúza búzadara 15%, természetes élesztő (búzából), vaj, árpamaláta kivonat, só, sörélesztő, kukoricapehely.
Allergének
Búza, árpa, vaj. Glutént tartalmaz. Nyomokban szezámot, csonthéjasokat és szóját tartalmazhat.
Részletes leírás
Kiváló minőségű durumlisztből készül, francia vaj hozzáadásával. Tökéletes snack magában is, de sajt- és sonkatálakon is jól mutat.