Részletes leírás
A fantasztikusan ropogós és zamatos Mondovino kekszeket kifejezetten borok mellé tervezték.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
A legfinomabb görög olívabogyóval készült kréker keksz.
Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angol Ashbourne-ben. A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején, és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.
búzaliszt, görög fekete olívabogyópaszta (41%) (fekete olívabogyó, só, napraforgóolaj), kukoricaliszt, író, tengeri só, pörkölt szezámmag, élesztő, feketebors, autolizált élesztő, szárított oregánó
búzaliszt, író, szezámmag. Diófélékre allergiásoknak fogyasztása nem ajánlott!
A fantasztikusan ropogós és zamatos Mondovino kekszeket kifejezetten borok mellé tervezték.