Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angliai Ashbourne-ben! A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti-recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.
Összetevők
író, aprított datolya 42%, búzaliszt, lenmag 6%, piros szilva sűrítmény 3%, lágy barna cukor, méz, extra szűz olívaolaj, citromlé sűrítmény, térfogatnövelő: nátrium- bikarbonát, tengeri só, teljes tejpor, természetes aroma. Diófélékre érzékenyek nem fogyaszthatják.
Allergének
búza (gluten), tej, diófélék, író
Részletes leírás
A Miller legkiválóbb összetevőiből. Kéksajttal vagy Brie-vel egyenesen lélegzetelállító!