Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angliai Ashbourne-ben! A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején, és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.
Összetevők
búzaliszt, sötét rozsliszt 49%, író 8%, kukorica olaj, tengeri só, teljes tejpor, élesztő, köménymag.
Allergének
Tejet, búzát, rozst és írót tartalmaz.Fogyasztása diófélékre érzékenyek számára nem ajánlott.
Részletes leírás
Tökéletes ropogtatnivaló magában is, de krémeket is kenhetünk rá, sajtokhoz, húsokhoz, halakhoz, mártogatós szószok mellé is kiváló.