Részletes leírás
Tradícionális japán ízesítő, mely fermentált rizsből és szójababból, só hozzáadásával készül. Sűrű paszta szószokhoz, krémekhez, húsokhoz, miso leveshez.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Sűrű krém szószokhoz, krémekhez, zöldségek és húsok ízesítésére. Dashival keverve miso leveshez nélkülözhetetlen. Nem túl édes és nem túl sós, ezért a legkülönfélébb ételek univerzális ízesítője is lehet.
szójabab (GMO mentes), árpa, só.
szója, árpa
Tradícionális japán ízesítő, mely fermentált rizsből és szójababból, só hozzáadásával készül. Sűrű paszta szószokhoz, krémekhez, húsokhoz, miso leveshez.