Részletes leírás
A bulgogit úgy készítik, hogy a vékonyra szeletelt és bepácolt marhát faszénen megsütik, majd salátával, vékonyra szeletelt fokhagymával és csípős paprikakrémmel tálalják.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Koreában a bulgogi szó szerint tüzes húst jelent.
Az Asian Home Gourmet kínálata olyan fűszerpasztákból és szószokból áll, melyek az ázsiai ízeket egy pillanat alatt a konyhánkba varázsolják. Méltán népszerűek az egész világon: különlegesek, ízletesek, könnyen elkészíthetők és nem utolsósorban kizárólag friss alapanyagokból készülnek.
Cukor, szójaszósz (víz, cukor, só, szójabab, búzaliszt), fokhagyma, szezámolaj, hagyma, gyömbér, feketebors.
Búza, szezám, szója
A bulgogit úgy készítik, hogy a vékonyra szeletelt és bepácolt marhát faszénen megsütik, majd salátával, vékonyra szeletelt fokhagymával és csípős paprikakrémmel tálalják.