Részletes leírás
Fűszeressége feldobja a szószokat, húsok és halételek mellé is kiválóan társítható.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
A harissa szószt hagyományosan tangine edényben készült ételek és kuszkusz ízesítésére, vagy mártogatósnak használták, de zöldségeket, húsokat is feldobhatunk vele, sőt joghurttal keverve pácként is remek csirkéhez vagy halakhoz.
A francia mustárkirályként is nevezett családi cég, a Bornibus 1861-ben alakult Párizsban. A mustárok mellett a vállalatot számtalan kiváló termék széles választéka tette híressé: majonézek, ínyenc szószok, uborkás, tormás és patisszonos savanyúságok,
chilipaprika, fokhagyma, só, savszabályzó: ecetsav.
Fűszeressége feldobja a szószokat, húsok és halételek mellé is kiválóan társítható.