Részletes leírás
A rudacskát törjük el, tegyük az ételbe, majd a főzés végén távolítsuk el.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A dalchini (fahéjrúd) a fahéjfa belső kérgéből nyert fűszer. Az aromás fahéjrudakat nem csak desszertekhez használják, az indiai konyha számos ételének kedvelt összetevője.
A Taherally Rehmanji Suterwalla által több mint 50 évvel ezelőtt Londonban alapított TRS cég a legfinomabb autentikus ázsiai ételeket hozta el az Egyesült Királyságba. Mára az üzletet öt fia irányítja, és a vállalat az európai piacon az egyik legnagyobb egzotikus-élelmiszer-beszállítóvá nőtte ki magát.
fahéj rúd
Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonákat, tejet, zellert, szóját, mustárt és szulfitokat is feldolgozó üzemben készült.
A rudacskát törjük el, tegyük az ételbe, majd a főzés végén távolítsuk el.