Szállítás

Kiszállítás: Budapest és környéke, vidék

A Culinaris Retail Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt termékeket a visszaigazolásban meghatározott időpontban kiszállítja a Vásárló által megadott szállítási címre.

A  Culinaris Retail Kft. kizárja a felelősségét, amennyiben valamely termék vonatkozásában a kiszállítást azért nem tudja teljesíteni, mert nála vagy beszállítójánál az adott termékből áruhiány lépett fel.

Vásárló köteles biztosítani, hogy a szállítási cím egyértelműen beazonosítható és biztonságosan megközelíthető legyen, sem közlekedési, sem biztonsági akadályok ne nehezítsék meg a kiszállítást, ne tegyék lehetetlenné, a futár adott kiszállításra rendelkezésre álló idejét ne nyújtsa meg aránytalanul.

A Culinaris Retail Kft. igyekszik a termékeket a kiszállításra meghatározott időtartamban kiszállítani, azonban kizárja a felelősségét olyan késedelmi okokért, amit nem tud befolyásolni vagy megakadályozni.

Érvényes szállítási díjak

Bruttó kosárérték

BP és környéke

       Vidék       

0 - 4999 Ft

1.990 Ft

3.000 Ft

5.000 Ft– 19.999 Ft

1.490 Ft

2.000 Ft

20.000 Ft– 29.999 Ft

990 Ft

1.500 Ft

30.000 Ft-

ingyenes

ingyenes

 

 

 

 

 

 

Budapest és környéke

Budapesten kívül már saját csapattal szállítunk: Budaörsre, Budakeszire, Budajenőre, Budakalászra, Nagykovácsira, Solymárra, Remeteszőlősre, Törökbálintra, Érdre, Ürömre, Telkire, Diósdra, Pilisborosjenőre, Biatorbágyra, Csobánkára, Csömörre, Dunabogdányra, Dunaharasztira, Dunakeszire, Ecserre, Etyekre, Fótra, Gödre, Gödöllőre, Gyálra, Halásztelekre, Herceghalomra, Kerepesre, Kistarcsára, Leányfalura, Mogyoródra, Nagytarcsára, Pátyra, Pécelre, Perbálra, Piliscsabára, Pilisvörösvárra, Pilisszentivánra, Pomázra, Sóskútra, Szentendrére, Szigetszentmiklósra, Tahitótfalura, Tökre, Vácra, Vecsésre, Veresegyházra, Visegrádra, Zsámbékra.

Azokra a településekre, amelyek nem szerepelnek a fenti felsorolásban, szerződött futár partnerünk kézbesíti a csomagokat.

Budapesti és Budapest környéki Vásárlóink egy szállítási táblázat segítségével választhatják ki a nekik leginkább megfelelő szállítási időpontot. A rendszer a rendelés leadásának időpontjához igazodva jeleníti meg a legkorábbi elérhető szállítási időpontokat. Hétfőtől szombatig 2-3 órás időintervallumokat lehet választani, reggel 9 és este 8óra között.A szállítást a kezdő és a záró időpont között nem tudjuk percre pontosan garantálni. 

A táblázatban sötétebb és nem kattintható idősávok már megteltek, így azokra már nem kérhető kiszállítás, csak a szabad helyek közül lehet választani.

A rendelés véglegesítésénél megtekinthető, hogy mely időpontra kérte a kiszállítást. Ez a rendelés leadása után csak email-es egyeztetés útján módosítható.

100 kg-ot meghaladó csomagot egyedi díjazással tudunk kézbesíteni.

Vidék

A fenti felsorolásban nem szereplő településekre a Culinaris Retail Kft. szerződött futár partnere kézbesíti a csomagokat kedd és péntek között minden nap 8-18 óra között.

A vidéki szállítási táblázatban megadott napra kérhető a kiszállítás, a partnerünk szállítási feltételei szerint. 

A webshopon néhány kategória termékei csak budapesti vagy Budapest környéki Vásárlók számára elérhetők, mivel a vidéki szállítás során vélhetően olyan mértékű minőségbeli károsodást szenvednének el, mely felhasználásukat jelentős mértékben korlátozná vagy lehetetlenné tenné. Mivel a Culinaris Retail Kft. csapata elkötelezett a kiváló minőség iránt, ezt a kockázatot nem szeretnénk vállalni. A területileg korlátozott termékek a BP logóval vannak ellátva, ezeket a termékeket csak Budapesten és környékén tudjuk kézbesíteni.

20 kg-ot meghaladó csomag egyedi díjazás ellenében kézbesíthető.

Bármilyen egyedi, különleges szállítási igény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon (06 1 345 0777 , 3-as mellék) vagy emailen (webshop@culinaris.hu).

A Vásárló köteles a Culinaris Retail Kft. által kiszállított termékeket átvenni és azok ellenértékét megfizetni.

Webshop-ban vásárolt termékek kiszállítási területe: Magyarország