Részletes leírás
Belgiumban az emberek egy nagyon különleges és egyedi belga szokást alakítottak ki maguknak évtizedeken keresztül, mégpedig közekdvelt kekszüket, a Lotus Biscoffot kenyerükre téve fogyasztották! Volt, aki az egész kekszet felhasználta, volt, aki szétmorzsolta, mások először az italukba keverték. Finom, de aligha volt praktikus. Egészen addig így figyasztották amíg valakinek nem támadt egy jó ötlete. Miért nem készítünk belőle egy kenhető krémet? Egy vállalkozó kedvű belga anyuka megalkotta saját receptjét, és benevezte a The Inventors című tévéműsor versenyére. És képzeld csak? Bejutott a döntőbe! Ezt követően a Lotus Bakeries-szel együttműködve tökéletesítette a Lotus Biscoff kekszkrém ma is létező receptjét.
A Lotus Biscoff kekszkrém egyedi és meglepő ízű, amely változatosságot hoz a reggeliző asztalra. Fogyasztható kenyérre, pirítósra, gofrira, vagy akar palancsintába kenve.