Dewazakura
Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge 0,3l
9 190 Ft
Egységár: 30 633 Ft / l

Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge 0,3l

  • Cikkszám: 607947
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
9 190 Ft
Egységár: 30 633 Ft / l

A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge egy 0,3 literes palackban kapható japán saké. Ez egy különleges, prémium minőségű saké, melyet a Dewazakura borászat készít.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Dewazakura borászat Japán egyik vezető saké készítő vállalata, melyet 1946-ban alapítottak Yama-Oroshi Prefektúrában. A borászat hagyományokra épülő módszerekkel készíti sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Dewazakura sakéi híresek a gazdag és kiegyensúlyozott ízvilágukról, valamint a kifinomult kézműves készítési folyamatokról.

Részletes leírás

A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge egy kiváló minőségű japán saké, melyet a híres Dewazakura borászat készít Yama-Oroshi Prefektúrában, Japánban. Ez a saké a "Dewasansan" rizs felhasználásával készül, mely egy speciális rizsfajta, amelyet kifejezetten saké készítésre termesztenek. A "Green Ridge" elnevezés arra utal, hogy ez a saké könnyedebb ízvilággal rendelkezik, friss és gyümölcsös jegyekkel. A Dewazakura borászat híres a magas minőségű sakéiről és a hagyományos, de innovatív készítési folyamatairól. A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnék felfedezni a japán sakék világát, és élvezni egy könnyedebb, mégis ízletes italt.

Teljes leírás