Dewazakura
Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge 0,72l
20 090 Ft
Egységár: 27 903 Ft / l

Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge 0,72l

  • Cikkszám: 607948
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
20 090 Ft
Egységár: 27 903 Ft / l

A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge egy 0,72 literes palackban kapható japán saké, mely friss és könnyed ízvilággal rendelkezik, gyümölcsös jegyekkel és kiegyensúlyozott karakterrel.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Dewazakura borászat Japán egyik legismertebb és legtekintélyesebb saké készítő vállalata, melyet 1946-ban alapítottak Yama-Oroshi Prefektúrában. A borászat hagyományokra épülő módszerekkel készíti sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Dewazakura sakéi híresek a gazdag és kiegyensúlyozott ízvilágukról, valamint a kifinomult kézműves készítési folyamatokról.

Részletes leírás

A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge egy prémium minőségű japán saké, melyet a híres Dewazakura borászat készít Yama-Oroshi Prefektúrában, Japánban. Ez a saké kifejezetten könnyedebb stílusú, friss és gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, melyet a "Dewasansan" rizs felhasználásával érnek el. A "Green Ridge" elnevezés a saké frissességét és természeti jellegét jelzi, melyben érezhetőek a zöldfűszerek, a friss gyümölcsök és a virágok jegyei. A Dewazakura borászat hagyományokra épülő módszerekkel állítja elő sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Dewazakura "Dewasansan" Green Ridge ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék felfedezni a japán sakék világát, és élvezni egy könnyedebb, mégis ízletes italt.

Teljes leírás