Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake 0,5l
Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake 0,5l
18 190 Ft
Egységár: 36 380 Ft / l

Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake 0,5l

  • Cikkszám: 607949
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
18 190 Ft
Egységár: 36 380 Ft / l

A Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake egy 0,5 literes palackban kapható japán sake. Ez egy kivételesen magas minőségű Junmai Daiginjo típusú sake, melyet az őszi időszak ihletett.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kamoizumi borászat Japán egyik vezető sake készítő vállalata, melyet 1912-ben alapítottak Hiroshima prefektúrában. A borászat hagyományokra épülő módszerekkel készíti sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Kamoizumi sakéi híresek a gazdag és kiegyensúlyozott ízvilágukról, valamint a kifinomult kézműves készítési folyamatokról.

Részletes leírás

A Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake különleges és kifinomult japán sake, melyet a híres Kamoizumi borászat készít Hiroshima prefektúrában, Japánban. Ez a sake egy Junmai Daiginjo típusú sake, ami azt jelenti, hogy kizárólag tisztított rizsből készül, és az egyik legmagasabb minőségű kategóriába tartozik. Az "Autumn Elixir" elnevezés az őszi időszakot idézi meg, amikor a rizstermesztés és a sake készítés különleges körülmények között zajlik. Ez a sake kiváló minőségű, finomra csiszolt ízvilágot kínál, melyet a kiegyensúlyozott édesség, a gyümölcsös jegyek és a mélyebb, komplex karakter jellemzi. A Kamoizumi borászat híres a hagyományos és kézműves sake készítésről, melyben a minőség és az innováció kulcsszerepet játszik. A Kamoizumi Junmai Daiginjo Autumn Elixir Sake egy igazi különlegesség a japán sake-k világában, melyet az ínyencek és a kultúrára nyitott italszeretők egyaránt élvezhetnek.

Teljes leírás