Kamoizumi
Kamoizumi "Nigori Ginjo" Summer Snow 0,5l
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l

Kamoizumi "Nigori Ginjo" Summer Snow 0,5l

  • Cikkszám: 607951
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l

A Kamoizumi "Nigori Ginjo" Summer Snow egy 0,5 literes palackban kapható japán sake. Ez egy Nigori Ginjo típusú sake, melyet a Kamoizumi borászat készített, és a "Summer Snow" elnevezés

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kamoizumi borászat Japán egyik vezető sake készítő vállalata, melyet 1912-ben alapítottak Hiroshima prefektúrában. A borászat hagyományokra épülő módszerekkel készíti sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Kamoizumi sakéi híresek a gazdag és kiegyensúlyozott ízvilágukról, valamint a kifinomult kézműves készítési folyamatokról.

Részletes leírás

A Kamoizumi "Nigori Ginjo" Summer Snow egy különleges japán sake, melyet a híres Kamoizumi borászat készít Hiroshima prefektúrában, Japánban. Ez a sake a Nigori Ginjo stílusba tartozik, ami azt jelenti, hogy tisztított rizsből készül, és enyhén szűretlen, így megőrzi az élénk ízeket és a krémes textúrát. A "Summer Snow" elnevezés arra utal, hogy ez a sake kifejezetten nyári időszakra készült, és a könnyed, friss és élénk ízvilágot idézi. A Summer Snow egyedi jellemzője, hogy a szokásosnál kevesebb szűrésen megy át, így megőrzi az élénk és gazdag ízeket, miközben egy krémes, lágy textúrát biztosít. A Kamoizumi borászat hagyományokra épülő módszerekkel készíti sakéit, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására. A Kamoizumi "Nigori Ginjo" Summer Snow egy frissítő és különleges választás lehet a japán sake kedvelői számára, akik élvezni szeretnék a nyár ízeit és hangulatát.

Teljes leírás