Részletes leírás
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Iberico sertésből, tradicionális eljárással készített spanyol stílusú kolbász.
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
ibérico sertéshús és –zsír, fokhagymapor, só, paprikakivonat, dextróz, dextrin, sertés protein, színezék E-120.
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.