Részletes leírás
Elkészítés: A tasak tartalmát keverje össze 3dl vízzel, majd állandó kevergetés mellett forralja fel. Édesítse ízlés szerint cukorral. A masszát töltse formákba, és hűtse le.
A zselatinhoz hasonló zselésítő anyag, növényi eredetű, vegetariánusok is használhatják. Többféle alga összeforralásából alakul ki. Kiszárítják és porítják, de pehely és szelet formában is kapható. Stabilizátorként és sűrítőanyagként használatos. Ananász-, kiwi- vagy papaya-zselék készítésekor csak ezt tudják használni, mert ezek a gyümölcsök lebontják a zselatin fehérjéit, így nem alakul ki a kocsonyásodás.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
szárított agar agar alga por
Elkészítés: A tasak tartalmát keverje össze 3dl vízzel, majd állandó kevergetés mellett forralja fel. Édesítse ízlés szerint cukorral. A masszát töltse formákba, és hűtse le.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.