Mill & Mortar bio fekete fokhagyma 40g
Mill & Mortar bio fekete fokhagyma 40g
3 499 Ft
Egységár: 87 475 Ft / kg

Mill & Mortar bio fekete fokhagyma 40g

  • Cikkszám: 002940
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
3 499 Ft
Egységár: 87 475 Ft / kg

A fekete fokhagymát tovább szárítottuk és granuláltuk, így fűszerként dolgozhatunk vele. A szárított fokhagyma helyettesíti a lágy változatot 1:3 arányban, és jelentősen megnöveli az eltarthatóságot.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Mill & Mortar célja a maga teljes egyszerűségében az, hogy elmesélje az elképesztő történeteket a fűszerekről, inspirációt és hozzávalókat biztosítson ételeinek fűszerezéséhez. Fűszereink többségét a Termék származása nevezett elv szerint választjuk ki., ami azt jelenti, hogy a következőket keressük kiválasztáskor:

1. Fűszerek, amelyeknek olyan a külleme, illata és íze, mint betakarításkor.
2. Tudjuk, mikor és hogyan termesztik és takarítják be. Szeretjük biztosítani, hogy a folyamat fenntartható; hogy a talaj erőforrásai nem merülnek ki és hogy az emberek, állatok vagy más ökoszisztémák sértetlenek maradnak.
3. Egyedi termékek, amelyek történetet mesélhetnek el azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak, hogy valami egyedit hozzanak létre.

A fűszer minősége a legfontosabb – szeretnénk, ha fogyasztóinkat olyan nyers, bio termékek használatára ösztönöznék, amelyek gazdagítják életmódjukat, miközben jól mutatnak a konyhai polcon.
 

Összetevők

bio fekete fokhagyma

Részletes leírás

A fekete fokhagyma remek kiegészítője szószoknak, quiche-nek, leveseknek és pácoknak, majonéznek és mártogatósnak. Ha ismeri Yotam Ottolenghi ízvilágát és fantasztikus receptjeit/szakácskönyveit, akkor tudja, hogy a fekete fokhagyma nélkülözhetetlen alapanyag.
 

Teljes leírás