Részletes leírás
1 üveg (7 dl) fehér- vagy vörösborhoz 2-3 evőkanálnyi fűszerkeveréket tegyünk, melybe 2-3 evőkanál méz vagy cukor kerülhet még.
Különleges fűszerkeverék a forralt bor szerelmeseinek, melyet az olyan klasszikus karácsonyi fűszerek mellett, mint a fahéj, a narancshéj, a csillagánizs, a szegfűszeg, és a kardamom, a rózsabors, a borókabogyó és a koriander tesz még finomabbá.
Beh Mariann kertészmérnök, kétgyerekes anyuka 2014-ben hozta létre a Bazsalikomos kertet, amiben egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűszer- és gyógynövények, vadon termő ehető növények és ehető virágok felhasználásának sokszínűségét.
Koriander, borókabogyó, narancshéj, fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, rózsabors, kardamom.
1 üveg (7 dl) fehér- vagy vörösborhoz 2-3 evőkanálnyi fűszerkeveréket tegyünk, melybe 2-3 evőkanál méz vagy cukor kerülhet még.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.