Mill & Mortar bio Flaming Dust BBQ fűszerkeverék 50g
Mill & Mortar bio Flaming Dust BBQ fűszerkeverék 50g
3 199 Ft
Egységár: 63 980 Ft / kg

Mill & Mortar bio Flaming Dust BBQ fűszerkeverék 50g

  • Cikkszám: 002936
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
3 199 Ft
Egységár: 63 980 Ft / kg

A Flaming Dust elnyerte az első díjat a Dán BBQ Bajnokságon a „Best Grill Rub” kategóriában.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Mill & Mortar célja a maga teljes egyszerűségében az, hogy elmesélje az elképesztő történeteket a fűszerekről, inspirációt és hozzávalókat biztosítson ételeinek fűszerezéséhez. Fűszereink többségét a Termék származása nevezett elv szerint választjuk ki., ami azt jelenti, hogy a következőket keressük kiválasztáskor:

1. Fűszerek, amelyeknek olyan a külleme, illata és íze, mint betakarításkor.
2. Tudjuk, mikor és hogyan termesztik és takarítják be. Szeretjük biztosítani, hogy a folyamat fenntartható; hogy a talaj erőforrásai nem merülnek ki és hogy az emberek, állatok vagy más ökoszisztémák sértetlenek maradnak.
3. Egyedi termékek, amelyek történetet mesélhetnek el azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak, hogy valami egyedit hozzanak létre.

A fűszer minősége a legfontosabb – szeretnénk, ha fogyasztóinkat olyan nyers, bio termékek használatára ösztönöznék, amelyek gazdagítják életmódjukat, miközben jól mutatnak a konyhai polcon.
 

Összetevők

Édeskömény*, gyömbér*, édesgyökérpor*, csillagánizs*, chili*, oregánó*, füstölt paprika*, cayenne bors*. * = bio

Részletes leírás

A FLAMING DUST egy komplex fűszerkeverék, amely az édeskömény, az édesgyökér por, a csillagánizs, a gyömbér és az oregánó kitűnő ízeinek kombinációjából, valamint a füstölt paprika és a Dilip's Chili ízesítéséből adódik.

A Flaming Dust mindenféle húshoz használható fűszerkeverékként, de csirke- és sertéshúsban is ragyogó. Keverjen össze 2 teáskanál sót, 2 teáskanál barna cukrot és 1,5 teáskanál BBQ fűszerkeveréket. Dörzsölje a keveréket a húsba, hagyja pácolódni ½-1 órát grillezés vagy sütés előtt.
 

Teljes leírás