Mill & Mortar bio Wood Witch fűszerkeverék húsokhoz 50g
Mill & Mortar bio Wood Witch fűszerkeverék húsokhoz 50g
3 199 Ft
Egységár: 63 980 Ft / kg

Mill & Mortar bio Wood Witch fűszerkeverék húsokhoz 50g

  • Cikkszám: 002939
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
3 199 Ft
Egységár: 63 980 Ft / kg

Elkezdtünk felfedezni az erdőt, hogy megragadjuk az erdei talaj ízét és megépítsük a WOOD WITCH alapjait.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Mill & Mortar célja a maga teljes egyszerűségében az, hogy elmesélje az elképesztő történeteket a fűszerekről, inspirációt és hozzávalókat biztosítson ételeinek fűszerezéséhez. Fűszereink többségét a Termék származása nevezett elv szerint választjuk ki., ami azt jelenti, hogy a következőket keressük kiválasztáskor:

1. Fűszerek, amelyeknek olyan a külleme, illata és íze, mint betakarításkor.
2. Tudjuk, mikor és hogyan termesztik és takarítják be. Szeretjük biztosítani, hogy a folyamat fenntartható; hogy a talaj erőforrásai nem merülnek ki és hogy az emberek, állatok vagy más ökoszisztémák sértetlenek maradnak.
3. Egyedi termékek, amelyek történetet mesélhetnek el azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak, hogy valami egyedit hozzanak létre.

A fűszer minősége a legfontosabb – szeretnénk, ha fogyasztóinkat olyan nyers, bio termékek használatára ösztönöznék, amelyek gazdagítják életmódjukat, miközben jól mutatnak a konyhai polcon.

Összetevők

Őrölt babérlevél*, rozmaring*, egész rózsabors*, fekete bors*, szegfűbors*, szegfűszeg*, édesgyökér granulátum*. *=bio

Részletes leírás

Így alkottunk évszázados klasszikus skandináv ízekből eredő rubot sertés-, steak- és vadsültekhez. A vad zöld babérleveleket, mély és kifinomult keserűségű porrá zúztuk, és szegfűszeggel, mandulával és rozmaringgal kevertük össze. A fekete bors, a rózsabors és az édesgyökér granulátum pedig egy kis extra lendületet ad a fűszerkeverékhez.
 

Teljes leírás