Terre Ex. Salade de fleurs 12g
Terre Ex.Virágkeverék 12g
2 999 Ft

Terre Ex.Virágkeverék 12g

  • Cikkszám: 003434
Átvehető
Szállítható
2 999 Ft

A színek és a kifinomultság világa. A kék, rózsaszín és sárga jegyek minden évszakban feldobják a tányérok és edények széleit!

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A cég borstermesztéssel kezdte meg pályafutását egy kameruni kis faluban, Penjában. Ezután öt éven át terjeszkedett és vált ismertté híres séfek, fűszerboltok körében. Azóta a Terre Exotique az egész világon kutatja és árulja a fűszereket, egyéb hozzávalókat, így köt össze a gasztronómián keresztül kultúrákat, különböző civilizációkat.

Összetevők

rózsaszirom, körömvirágszirom, búzavirágszirom.

Részletes leírás

Fedezze fel a kulináris kifinomultságot, és fedezze fel a színek és az eredetiség új világát. Arra használják, hogy vidámságot és színt adjon egy tányér öltözésekor, vagy virágos ízt adjon salátának, baromfihúsnak vagy szósznak. Frissséget, csipet keserűséget és gyümölcsös jegyeket visz egy növényi alapú készítménybe: zöldséges rizottó, magvakkal ellátott zöldsaláta, omlett, zöldségleves... Kombinálhatod rukkola salátával, vinaigrette-vel is. vagy friss kecskesajt négyzetek. Legyen óvatos, nem támogatja jól a főzést, és nem érintkezhet közvetlenül a serpenyővel vagy a serpenyővel.

Teljes leírás