Részletes leírás
                    A sáfrány legelterjedtebb felhasználási módja a szálak ujjal vagy mozsárban történő összemorzsolása egy kevés meleg víz hozzáadásával - ezáltal erőteljesebb lesz az íz, mintha csak hozzáadnánk az ételhez. Ajánlott a főzés befejező fázisában felhasználni,                 
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






