Részletes leírás
Japánban a soba tészta nagyon népszerű, olcsó és sokoldalú alapanyag. A pályaudvari és nagyvárosi gyorséttermektől a legexkluzívabb éttermekig minden étlapon megtalálható.
A hajdinalisztből készült soba tésztát hidegen chiliszósszal, vagy forrón levesbe is fogyaszthatja. A hajdina tenyészideje 3 hónap, így évente négyszer aratják, főként tavasszal, nyáron és ősszel.
búzaliszt 78%, hajdinaliszt 20%, só, víz.
búza, glutén
Japánban a soba tészta nagyon népszerű, olcsó és sokoldalú alapanyag. A pályaudvari és nagyvárosi gyorséttermektől a legexkluzívabb éttermekig minden étlapon megtalálható.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.