Jack Link's beef jerky sweet & hot 25g
Jack Link's szárított marhahús szeletek (édes-csípős ízesítésű) 25g
1 299 Ft
Egységár: 64 950 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Jack Link's szárított marhahús szeletek (édes-csípős ízesítésű) 25g

  • Cikkszám: 985812
1 299 Ft
Egységár: 64 950 Ft / kg

100 % marhahúsból készült porhanyós szeletek édes és csípős fűszerezéssel, mesquite fával füstölve. 97%-ban zsír-, kalória- és szénhidrátszegény, nem tartalmaz telített zsírsavakat és magas a fehérjetartalma.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A „jerky” olyan húsfajta, amit felszeletelnek, megszabadítanak a zsíros részektől, fűszeres, sós vagy édes páccal kezelnek, majd kiszárítanak vagy alacsony hőmérsékleten füstölnek, esetenként csak sóznak és napon szárítanak. Az eredmény omlós, sós, fűszeres, kissé édeskés snack, amit hosszú ideig tárolhatunk hűtés nélkül. A „jerky” szó a quechua eredetű „charqui” szóból ered, aminek a jelentése égetni. Ha e finom falatok gyártóját (mellesleg Észak-Amerika egyik legeredményesebb marhahús-feldolgozó cége) keresi, csak egy csapat helyi fickót fog találni, akik minden áldott nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségű marhahús snack-et készítsék el. Nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert az egész világ a különleges ízek titkára kíváncsi. A titok megfejtésének első lépése, ha megkóstolja az összes terméket!

Összetevők

marhahús, cukor, só, aromák, ízfokozó: nátrium- glutamát, nitrites pácsó (só, tartósító: nátrium- nitrit), füst aroma. 100g termék 260g húsból készült.

Részletes leírás

Visszazárható tasakban kapható, így sokáig friss és zamatos marad.

Teljes leírás