A bolgár Roobar cég minden terméke egyszerű receptek szerint, kizárólag organikus, vegán és gluténmentes összetevőkből készülnek. A gyártás a legmagasabb színvonalon történik a tökéletes minőség elérése érdekében. Snack termékeik fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozás és életmód elérésében és megtartásában.
Összetevők
Datolya*, kesudió*, kókuszvirág szirup, rizsfehérje* (11%), borsófehérje* (11%), aztékzsálya mag* (Salvia hispanica) (napi ajánlott mennyiség 15g), spirulina* (3%), gyömbér*, citromolaj* (0,07%).*=bio gazdálkodásból származik. Az összetevők EU-s/nem EU-s országok termőföldjeiről származhatnak.
Allergének
Kesudió. Gyümölcsmagot, dióhéjat és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes, vegán nyers termék.
Részletes leírás
Nyers termék - alacsony hőkezeléssel készül, amely megőrzi az értékes tápanyagokat, vitaminokat és enzimeket.