Arch and Beans Mr. Black szemes kávé 250g
Arch and Beans Mr. Black szemes kávé 250g
5 499 Ft
3 849 Ft
Egységár: 15 397 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Arch and Beans Mr. Black szemes kávé 250g

  • Cikkszám: 000929
5 499 Ft
3 849 Ft
Egységár: 15 397 Ft / kg

A ház klasszikus keveréke egy kis robusztával és sötétebb pörköléssel az erőteljes, hangsúlyos, markáns ízek kedvelőinek. Mr Black csak annyi robusztát tartalmaz, hogy a koffeintartalom elegendő legyen a nehezebb reggeleken is.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Belvárosi látványpörkölő és kávéházunkat 2020 júniusában nyitottuk tradicionális, nagy múltú helyszínen a Rákóczi út elején. A belső a 19.századi építészet stílusjegyeit hordozza: gazdag arany dekoráció, monumentális mészkő oszlopok, boltívek (angolul Arch, a márkánk elnevezésében is szerepel) és eredeti mozaik padló. Itt történik a pörkölés, üvegfal mögött, egy külön helyiségben. Szinte egyedülálló módon a belváros szívében bárki bepillantást nyerhet a kávépörkölés folyamatába. A 12 kg-s Probat Probaton gépünk, a kiváló alapanyagaink és tapasztalt munkatársaink garantálják a kiváló minőséget.

Allergének

90% arabica, 10% robusta pörkölt szemes kávé

Részletes leírás

Testes, erős, klasszikus kávé, olaszos ízjegyekkel, minőségi arabika és robusta keverék. Pörkölési profil: espresso, medium++. Ízjegyek/aroma: fekete csokoládé, pörkölt mogyoró, méz. 90% arabica, 10% robusta

Teljes leírás