Arch and Beans Peru Cajamarca szemes kávé 250g
Arch and Beans Peru Cajamarca szemes kávé 250g
5 999 Ft
4 199 Ft
Egységár: 16 797 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Arch and Beans Peru Cajamarca szemes kávé 250g

  • Cikkszám: 000930
5 999 Ft
4 199 Ft
Egységár: 16 797 Ft / kg

A klasszikus ízeken túlmutató prémium kávé. Ízjegyek/aroma: barack, nádcukor, fekete csokoládé. Pörkölési profil: espresso, dark. Kifejezetten eszpresszó alapanyag, mely akár “kotyogóban”, akár automata kávégépben is megálja a helyét.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Belvárosi látványpörkölő és kávéházunkat 2020 júniusában nyitottuk tradicionális, nagy múltú helyszínen a Rákóczi út elején. A belső a 19.századi építészet stílusjegyeit hordozza: gazdag arany dekoráció, monumentális mészkő oszlopok, boltívek (angolul Arch, a márkánk elnevezésében is szerepel) és eredeti mozaik padló.  Itt történik a pörkölés, üvegfal mögött, egy külön helyiségben. Szinte egyedülálló módon a belváros szívében bárki bepillantást nyerhet a kávépörkölés folyamatába. A 12 kg-s Probat Probaton gépünk, a kiváló alapanyagaink és tapasztalt munkatársaink garantálják a kiváló minőséget.

Összetevők

pörkölt, szemes kávé

Részletes leírás

Sok töprengés után úgy döntöttünk, hogy kísérletezünk a sötét pörköléssel is. Alapvetően a prémium alapanyagban megtalálható ízjegyek és a sötét presszókávé testessége, klasszikus sűrű olaszos jegyeinek a harmóniájára törekedve keressük azokat a kávékat és pörkölési profilokat, melyek minőségi és izgalmas eredményt hoznak. A Cajamarca kávénk alapvető édeskéssége jó alapot ad a sötétebb profilnak is, ezért egy tiszta, markáns eredményt kapunk, amit bátran ajánlunk hétköznapi specialty fogyasztásra!

Teljes leírás