Beyond Within Julia Elvira Colombia pörkölt szemes kávé 200g
Beyond Within Julia Elvira Colombia pörkölt szemes kávé 200g
5 299 Ft
Egységár: 26 495 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Beyond Within Julia Elvira Colombia pörkölt szemes kávé 200g

  • Cikkszám: 004443
5 299 Ft
Egységár: 26 495 Ft / kg

Julia Elvira COLOMBIA specialty kávé kiváló minőségű termék, melyet különleges ízjegyei tesznek egyedivé. Ebben a kávéban a grapefruit frissessége, a karamell édessége és a csokoládé gazdagsága harmóniában találkozik. Termelési helye a Cauca régió, ahol a kávéültetvények gondos művelése és a tradicionális termelési módszerek garantálják a kiváló minőséget és az ízletes kávéélményt.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az egyik első hazai specialty kávépörkölő és kereskedelmi, importőr cégként 2014 óta foglalkoznak specialty kávéval és a hozzá kapcsolodó termékekkel, szolgáltatásokkal. Magánszemélyek mellett kávézókat, cégeket, irodákat is kiszolgálnak. A Culinaris üzleteiben működő kávégépek és kávék szolgáltatói, legnagyobb örömünkre.

Összetevők

100% Arabica kávé

Részletes leírás

Julia Elvira Orozco Caicedo a caucai Popayán régióban 13 hektáron termeszt Castillo és Colombia fajtákat. Brix-mérőt használ az optimális betakarítási idő meghatározásához, és úgy találta, hogy a 18 °Bx pont megfelelő. A betakarítás után a kávét "balseo"-nak nevezett lebegő eljárással válogatják: a cseresznyét vízzel megtöltött tartályba helyezik, a sérült és hibás cseresznyét pedig lebegtetik, lehetővé téve, hogy eltávolítsák a tételből. A kávét ezután a gyümölcs "húsában" erjesztik, amíg 15–16 °Bx értéket nem mutat, ami körülbelül 24 órát vesz igénybe. Ezután pépesítik, és körülbelül 10 °Bx-ig fermentálják, ami további 36 órát vesz igénybe. A kávét kétszer mossák, majd parabolaszárítókban 15 napig terítik.

Teljes leírás