Caffé Pontevecchio Sinfonya Giotto 250g
Caffé Pontevecchio Sinfonya Giotto szemes kávé 250g
2 499 Ft
Egységár: 9 996 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Caffé Pontevecchio Sinfonya Giotto szemes kávé 250g

  • Cikkszám: 002610
2 499 Ft
Egységár: 9 996 Ft / kg

A lassú és kézműves pörkölés lehetővé teszi a babban lévő cukrok tökéletes karamellizálását, így a kávé édes és kellemes utóízt ad.Finom ízű aromás kávé, sokféle utóízzel rendelkezik, mint például: kakaó, vanília, csokoládé, virágos jegyek és szárított gyümölcs.

Aromás kávé, amelyet különféle utóízek jellemeznek, mint például: kakaó, vanília, csokoládé és méz.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Caffè Pontevecchio Firenze kézműves kávémárka 2014-ben született Alfonso Petrella ötletéből. A név egyszerre képviseli a termék magas minőségét és annak a városnak az eleganciáját, ahonnan származik: Firenzéből. Színei fekete és arany: fekete a pörkölt kávé színére, az arany, a Ponte Vecchio ötvösműhelyeire utal.

Összetevők

80% Arabica, 20% Robusta

Részletes leírás

A kávébab otthoni őrlése egy újra felfedezendő rituálé, az kávé teljes elkészítésének szerves része. 100%-ban Arabica "Sinfonya" babjaink varázslatossá teszik a kávékészítés élményét ezzel az ősi és modern technikával egyszerre. A frissen őrölt bab lehetővé teszi olyan kávé előállítását, amely magában tartja a bab aromás tulajdonságait, és páratlan íz- és illat komplexitást biztosít a csészében. Adja át magának az összes többitől eltérő kávé élményét, amely ősi aromákat és ízeket idéz fel, egyedi érzelmeket kölcsönözve mind az elkészítés, mind a fogyasztás során. A frissesség-megtartó szeleppel ellátott csomagolás a fogyasztás mellett is megőrzi a termék minőségét.

Teljes leírás