Goosebumps Ethiopia Espresso szemes kávé 200g
Goosebumps Ethiopia Espresso szemes kávé 200g
6 999 Ft
Egységár: 34 995 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Goosebumps Ethiopia Espresso szemes kávé 200g

  • Cikkszám: 585024
6 999 Ft
Egységár: 34 995 Ft / kg

Ez a kávé a Harrar régióra jellemző gyümölcsös és borra emlékeztető jegyeket hozza magával, hogy olyan élményt nyújtson, amit máshol nem lehet megtalálni. Tökélyre fejlesztették a feldolg ozását azon az állomáson, ami 2019 óta van a Testi Specialty Coffee családi cég tulajdonában. Nagyjából 750 helyi kisültetvényes szállít hozzájuk, mindegyik farm 1900 méter körüli tengerszint feletti magasságon található. Olyan JARC (Jimma Agricultural Research Center) variánsokat és helyi tájfajtákat termesztenek, amelyek egyedülállóan alkalmazkodtak a környék természeti kondícióihoz. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Goosebumps célja, hogy az emberek a kávéra, ne egy kiegészítő termékként, hanem kulináris élvezetként gondoljanak. Hisznek abban, hogy nagyon magas minőségű alapanyagokkal, eszközökkel és képzésekkel ezt minél hamarabb elérhetik. 

Összetevők

100% pörkölt kávébab 

Részletes leírás

A földművelés hivatása generációról generációra öröklődik és legnagyobb részt tradicionális marad. Ennek része, hogy a kávé mellett más élelmiszernövényeket is nevelnek, másrészt kezdetektől fogva organikusak. Nagyon kevés folyamatot gépesítenek, meg a feldolgozás során is, abszolút jellemző a manuális munka; kézzel szedik, kézzel válogatják, s a 20-25 napig tartó afrikai ágyas napoztatás során is kézzel forgatják át a szemeket, hogy egyenletesen száradjanak.

Teljes leírás