Részletes leírás
                    A kávészemeket gondos válogatás után rövid pörkölési eljárás alá vetik, mely segít megőrizni a különleges kávéfajták pozitív belső tulajdonságait. Édes, testes, csokoládés, narancs és piros gyümölcsös ízjegyeket hordoz.                 
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






