Chernel Aqua Terra Sydan Szénsavas 750ml
Chernel Aqua Terra Sydan Szénsavas 750ml
799 Ft
Egységár: 1 065 Ft / l

Chernel Aqua Terra Sydan Szénsavas 750ml

  • Cikkszám: 584455
Átvehető
Szállítható
799 Ft
Egységár: 1 065 Ft / l

100% TERMÉSZETES FORRÁSVÍZ AZ ALPOKBÓL

A Chernel (‘sernel) forrás vízadó helyét elsőként 1225-ben említik írásos formában, mint gyógyító vízű forrás. A környék kedvelt vízadó forrása azóta, írásos emlékek rögzítették, hogy Mária Teréziának kedvelt megállóhelye volt magyarországi látogatásai alkalmával, ahol szomját csillapította.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Art Water csapata a fogyasztókat helyezi működésének központjába. Folyamatosan innoválódnak a fogyasztói és vásárlási szokások változásaihoz igazodva, igényeiket a legmagasabb szinten szolgálják ki. Elkötelezettek abban, hogy fejlesztéseiket és tevékenységeiket pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok maximalizásának mentén hajtsák végre. Egyértelmű céluk a bolygó egyik legtisztább ásványvízét kínálni, ami könnyed frissítő ízével, korszakalkotó kivitelével napi kedvencünkké válhat.

Összetevők

100% természetes forrásvíz szén-dioxiddal dúsítva.

Allergének

A Chernel víz allergénektől mentes, így minden fogyasztó számára alkalmas.

Részletes leírás

Tökéletes kalcium-magnézium egyensúlyával, alacsony nátrium és magas metakovasav tartalmával a legkiválóbb ásványvizek egyikének tartjuk, ezzel elköteleztük magunkat arra, hogy a magyar minőségi vízfogyasztást a legkiválóbb minőségű hazai forrásból származó termékkel bővítsük.

Teljes leírás