Healsi Natural Mineral Water PET Crystal 500ml
Healsi Természetes ásványvíz PET Crystal 500ml
469 Ft
Egységár: 938 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Healsi Természetes ásványvíz PET Crystal 500ml

  • Cikkszám: 001436
469 Ft
Egységár: 938 Ft / l

A legtisztább ásványvizek egyike Portugáliából, 285 méter mélységből. Dekoratív, gyémántra emlékeztető, design-díjnyertes palackja hűen tükrözi tisztaságát és kifinomultságát.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Healsi története egy orvoscsalád víziójával kezdődött. A víz emberi életre és egészségre gyakorolt óriási hatása iránt érzett aggodalmuk arra késztette őket, hogy olyan víz után kutassanak, amelynek tulajdonságai túlmutatnak a puszta hidratáláson. Tízéves kutatás után a találták meg a Healsi forrását. A Healsi olyan egyedülállóan különleges ásványvíz, amely magas szilícium-dioxid-koncentrációjával és semleges pH-értékével rendkívül előnyös egészségünk megőrzése szempontjából is.

Összetevők

Ásványianyag-tartalom mg/l-re vonatkoztatva: pH 7, szilícium-dioxid 61, hidrogén-karbonát 56, klór 23, szulfát 4, kalcium 2, magnézium 3, kálium 2, nátrium 32, teljes ásványianyag-tartalom 183.

Részletes leírás

Semleges pH-ja és magas szilícium-dioxid koncentrációja teszi egyedülállóvá, ami segít megőrizni a haj, bőr és a körmök egészségét, valamint anti-age tulajdonságokkal is rendelkezik. Igazi szuper víz, az egészséges életmód támogatója.

Teljes leírás